Μεγάλη επιτυχία το 2ο 3on3

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο τουρνουά 3on3 στην Ελλάδα. Ένα τουρνουά γιορτή για το Ελληνικό Χόκεϋ, όπου συμμετείχαν μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, κορίτσια, αγόρια, Έλληνες και Αλλοδαποί.
Υπέροχοι αγώνες που έφεραν κοντά όλους όσους αγαπούν το άθλημα αυτό. Μία υπέροχη μέρα, σχεδόν 8 ώρες, γεμάτη χόκεϋ επί πάγου!

Μπράβο στους Sven and The Young Bloods. Το όνομα της ομάδας σας θα είναι για πάντα χαραγμένο στο Χρυσό Φτυάρι! Συγχαρητήρια επίσης και στα Κουμπαράκια και στους Subbans για τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

[Video] Dragon Hockey στη Δρακόλιμνη του Σμόλικα

Αθλητές της Εθνικής Ομάδας και των Ιπταμένων ανέβηκαν στη Δρακόλιμνη του Σμόλικα και έπαιξαν χόκεϋ επί πάγου! Ο Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, Ιάσωνας Παχός, Αλέξανδρος Βαλσαμάς-Ράλλης και ο Marcus Filipsson έκαναν κάτι το πρωτόγνωρο, έπαιξαν χόκεϋ σε παγωνέμη λίμνη… στην Ελλάδα!

Καταπληκτικό Τουρνουά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά 3-on-3 που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήταν μία πραγματική γιορτή του αθλήματος που έφερε κοντά αθλητές του αντρικού, γυναικείου και παιδικού χόκεϋ! Αθλητές χωρίς σωματεία και χρώματα δημιούργησαν ομάδες με μοναδικό σκοπό να περάσουν καλά και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν.

Οι νικητές, ύστερα από σχεδόν 4 ώρες χόκεϋ, αναδείχθηκαν οι Greek Gods, με τους John Lachance, Γιάννη Κόκκονο και Αντώνη Κανέλλη, που κέρδισαν ύστερα από πέναλτι, τους Scandinavian Flying Ice Mangos με τους Marcus Filipsson, Διογένη Σούρα, Αλέξανδρο Βαλσαμά-Ράλλη και Αλεξάνδρα Κόβατς. Στους τελικούς συμμετείχαν επίσης οι Κατεψυγμένες Πατάτες με τους Ιάσωνα Παχό, Θεμιστοκλή Λαμπρίδη, Παύλο Κασαμπούλη και Κωνσταντίνο Κουφόπουλο.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές!
Ραντεβού και πάλι το Σεπτέμβρη για να δούμε ποιος να σηκώσει και πάλι το ΧΡΥΣΟ ΦΤΥΑΡΙ!

1ο ετήσιο 3-on-3 κύπελλο!

Το 1ο κύπελλο 3-on-3 στην Ελλάδα είναι γενονός.

Θα διεξαχθεί 18 Ιούνιο 2016 στις 9μμ στο Παγοδρόμιο IceNSkate.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δηλώσεις ομάδα και να αγωνιστής για το πρώτο βραβείο.

Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες και λεπτομέρειες του τουρνουά.

Έλληνες All-Stars – Καναδικό Ναυτικό 7-7

Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο ντέρμπυ στο παγοδρόμιο Athens Heart μεταξύ των Ελλήνων All-Stars και παικτών και Καναδικού Ναυτικού. Το παιχνίδι έληξε 7-7! Τα τέρματα των Ελλήνων σημειώθηκαν από τους: Χειλάς (2), Βαλσαμάς-Ράλλης (2), Πάτσης (2) και Κόκκονος (1).

Ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με ναύτες του Καναδικού ναυτικού (διαφορετικό πλοίο) που έγινε στην Αθήνα μέσα σε λίγες βδομάδες. Έπεται συνέχεια!

Μαζί με τους αθλητές των ομάδων, τα “Ιπταμενάκια” (η παιδική Ομάδα των Ιπταμένων Παγοδρόμων), βρέθηκαν στην καθιερωμένη φωτογραφία!

Έλληνες All-Stars – Καναδικό Ναυτικό 10-5

Ένα ωραίο και γρήγορο παιχνίδι έγινε χτες στο παγοδρόμιο Athens Heart μετάξύ των Ελλήνων All-Stars και των επίλεκτων αθλητών του Καναδικού ναυτικού. Οι Έλληνες παίχτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι το χόκεϋ επί πάγου έχει παρόν αλλά και μέλλον στην Ελλάδα. Σε ένα ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, οι Έλληνες All-Stars κέρδισαν τους επίλεκτους αθλητές του Καναδικού ναυτικού 10-5. Όσοι βρέθηκαν στο παγοδρόμιο χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιχτών και χάρηκαν όμορφο θέαμα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς!

Φιλικός αγώνας χόκεϋ επί πάγου

Οι καλύτεροι αθλητές των Ιπταμένων και του Αλμπατρος θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση εναντίον επίλεκτων αθλητών του Καναδικού Ναυτικού που θα βρίσκονται στον Πειραιά την τελευταία βδομάδα του Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 28 Νοεμβρίου στις 21:00 στο παγοδρόμιο του Athens Heart που βρίσκεται στην Πειραιώς 186 στην Αθήνα

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να δουν θέαμα και δράση από το γρηγορότερο ομαδικό άθλημα του κόσμου!

Μια φορά και ένα καιρό….

Κάποτε, το Ελληνικό Χόκεϋ επί πάγου ήταν πρωτοσέλιδο στο iihf.com and nhl.com.